Over ons

De kracht achter Brabantse-worstenbroodjes.nl is de unieke, smaakvolle samenwerking tussen bakker Theo Pastoor, zijn zonen Lukas en Sander, én een digitaal ondernemer: Niels. Een perfect partnerschap tussen het oude bakkersambacht en de nieuwe digitale generatie. Met als gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met échte Brabantse worstenbroodjes. Maar nu via een webshop. Al snel werd de shop een succes en ook hier vliegen de worstenbroodjes als, tsja, warme worstenbroodjes over de (digitale) toonbank.

Het ontstaan van brabantse-worstenbroodjes.nl

De reden om een worstenbroodjes-webshop te beginnen? Over het algemeen zijn deze worstenbroodjes alleen verkrijgbaar in Brabant. Zes jaar geleden bracht de voorganger van Niels, Ties van Strien (zie foto), hier al verandering in. Samen met bakkerszonen Lukas en Sander Pastoor zorgde Ties ervoor dat het klassieke Brabantse worstenbroodje op een jonge en hippe manier voor heel Nederland beschikbaar werd. “Het lekkerste worstenbroodje van Nederland is nu via de webshop te bestellen door heel Nederland!”, riep Ties dan ook trots in 2017 na de lancering van de webshop. Sinds 2023 heeft Brabanse-worstenbroodjes.nl een nieuwe eigenaar: Niels dus.

Niels werkt al ruim tien jaar als ondernemer bij zijn eigen internetmarketingbureau in Breda. Met een bak aan ervaring in onder andere webshopontwikkeling, meerdere amateur worstenbroodjesbakkers in zijn familie, én een aanzienlijke hoeveelheid worstenbrood achter de kiezen kan je wel zeggen dat hij als ervaringsdeskundige de aangewezen persoon is om na de overname van Brabantse-worstenbroodjes.nl er een nog groter succes van te maken. Denk aan verschillende varianten worstenbrood, nog meer bestelgemak voor de particulier én de zakelijke klant. Maar ook lekkere seizoensproducten van bakker Theo, die vanaf nu ook in heel Nederland leverbaar zijn. Kortom: genoeg lekkere plannen voor de toekomst!

Niels zet met frisse energie de missie van Ties voort en zorgt er met zijn team (en samen met bakker Theo en zonen) voor, dat de enige echte Brabantse worstenbroodjes door heel Nederland verkrijgbaar zijn én blijven. Lekker makkelijk, online!

Theo Pastoor

Theo Pastoor is de afgelopen jaren vier keer(!) eerste geworden in de wedstrijd ‘Het lekkerste Brabantse worstenbroodje’.  In de overige jaren behaalde hij een mooie top drie positie. Een prestatie om trots op te zijn! Zowel voor Theo zelf, als voor zijn team. Deze award-winning worstenbroodjes koop je natuurlijk op Brabantse-worstenbroodjes.nl, maar Theo Pastoor heeft ook twee vestigingen in het centrum van Tilburg. Wanneer je eens in de buurt bent, bezoek dan zeker een van de onderstaande locaties:

Sint Josephstraat 70, 5017 GJ Tilburg

Heuvelstraat 137, 5038 AD Tilburg

Twee prachtige bakkerijen met ontzettend lekkere worstenbroodjes, maar natuurlijk ook veel meer (Brabantse) delicatessen. Je kan wel zeggen dat Theo Pastoor inmiddels een begrip is in Tilburg en omstreken (zie ook onze reviews)! Bij Brabantse-worstenbroodjes.nl zijn we daarom ook ontzettend blij en trots op onze samenwerking!

Het verhaal achter het succes

Sinds de samenwerking met Theo Pastoor, gaan we ervoor! Samen laten we heel Nederland graag onze worstenbroodjes proeven. Want als prijswinnende (worstenbroodjes)bakker, verdien je een ereplaatsje online, waar heel Nederland terecht kan. En middels de expertise van Niels worden Theo’s worstenbroodjes dus ook digitaal verkocht.

Het geheim van deze worstenbroodjes? Brabantse nuchterheid. Volgens een oud familierecept bakt Theo Pastoor zijn Brabantse worstenbroodjes. De ingrediënten voor zowel de worst als het broodje worden zorgvuldig geselecteerd: mooie ingrediënten en vlees van goede komaf. Welke ingrediënten dat zijn, daar doen we niet geheimzinnig over, deze vind je gewoon terug op onze productpagina in de beschrijving. Pure kwaliteit en ervaring, maar vooral heel veel passie. En dat proef je!

Bij ons is worstenbroodjes bestellen een beleving vanaf het eerste bezoek tot en met de laatste hap: “Genieten met een zachte G!”


brabantse-worstenbroodjes-video-thumbnail

Bekijk hierboven onze nieuwe video van de bakkerij en de worstenbroodjes.


×

Heeft u al een kijkje genomen bij onze veelgestelde vragen? Daar vindt u direct antwoord op vele onderwerpen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan helpen wij u graag verder. Klik op de naam of foto hieronder om via WhatsApp in contact te komen. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij staan voor u klaar!

× Hulp