Over ons

Brabantse-worstenbroodjes.nl bestaat al ruim 5 jaar. We zijn begonnen met H&H bakkerij uit het landelijke Riel. Vanaf 2022 zijn we samen gaan werken met een van de beste bakkers van Nederland, Theo Pastoor. Theo Pastoor is een van de beste worstenbroodjes bakkerijen van Nederland. Ze hebben een prijswinnend worstenbroodje. Voorheen was dit worstenbroodje alleen bereikbaar voor mensen uit Tilburg en omgeving. Vanaf 2022 is dit prijswinnende worstenbrood ook bereikbaar voor de rest van Nederland.

Theo Pastoor heeft twee zoons, Sander – en Lukas Pastoor. Sander en Lukas gaan samen met Ties van Strien, eigenaar van Brabantse-worstenbroodjes.nl, het oude ambacht van het worstenbroodje op een jonge en hippe manier voor heel Nederland beschikbaar maken. ‘Het lekkerste worstenbroodje van Nederland is nu via de webshop te bestellen door heel Nederland’, aldus Ties van Strien.

Het verhaal achter het succes

De kracht achter Brabantse-worstenbroodjes.nl is de samenwerking tussen Sander – en Lukas Pastoor (bakkers en ondernemers) en Ties van Strien (ondernemer). Een smaakvolle samenwerking tussen een oud ambacht en de digitale wereld door een nieuwe generatie. Over het algemeen zijn worstenbroodjes alleen verkrijgbaar in Brabant. Maar daar brengen Sander, Lukas en Ties verandering in. Deze bourgondische traktatie is vanaf nu verkrijgbaar in heel Nederland. Volgens een oud familierecept bakt Theo Pastoor Brabantse worstenbroodjes. Middels de expertise van Ties worden de worstenbroodjes digitaal vermarkt. De ingrediënten voor de worst en het broodje worden zorgvuldig geselecteerd. Het is pure kwaliteit! De ingrediënten staan op de productpagina in de beschrijving. Bij ons worstenbroodjes bestellen is een beleving vanaf het eerste bezoek tot en met de eerste hap. ‘Genieten met een zachte G!’ aldus Ties.

Theo Pastoor

Theo Pastoor is al vier keer eerste geworden met zijn worstenbroodjes. Dat vervult de bakker uit Tilburg wel met trots. Voor zichzelf, maar zeker ook voor zijn team. Theo Pastoor heeft twee fysieke vestigingen in Tilburg.

Sint Josephstraat 70, 5017 GJ Tilburg

Heuvelstraat 137, 5038 AD Tilburg

Twee prachtige bakkerijen met ontzettend lekkere worstenbroodjes. Theo Pastoor is een van de top bakkerijen die Nederland rijk is. Bij Brabantse-worstenbroodjes.nl zijn we daarom ook ontzettend blij en trots op onze samenwerking!

brabantse-worstenbroodjes-video-thumbnail

Bekijk hierboven onze nieuwe video van de bakkerij en de worstenbroodjes.

×

 

Hallo!

Hoe kunnen wij u helpen? Klik op de naam of foto en stel uw vraag via Whatsapp.

× Hoe kunnen wij helpen?