Zakelijke worstenbroodjes

Natuurlijk verdient een Brabants worstenbroodje ook een plekje in de winkelschappen van ambachtelijke bakkers buiten Brabant, of op de menukaart in horecabedrijven, het assortiment van cateraars of in het bedrijfsrestaurant voor de lunch, als traktatie bij de koffie of borrel of wanneer er even moet worden doorgewerkt en de dag onverwacht langer duurt. Graag willen we met u samenwerken wanneer u op zoek bent naar een specialiteit om toe te voegen aan uw huidige aanbod.

Worstenbroodjes voor bedrijven

Wij van Brabantse-worstenbroodjes.nl leveren aan diverse bedrijven. Denk hierbij aan cateraars, uitvaartcentra, ziekenhuizen of grote multinationals. Wij denken graag met u mee over uw wensen en mogelijkheden. Geïnteresseerd? Registreer of log in door middel van de onderstaande knop. U krijgt dan de prijzen excl. BTW te zien per broodje en u heeft de optie om op rekening te betalen.

Worstenbroodjes voor sportverenigingen

Wij van Brabantse-worstenbroodjes.nl leveren aan diverse sportverenigingen. Wij hebben verschillende samenwerkingsmogelijkheden. Neem contact met ons op om te horen wat we je kunnen aanbieden. Registreer of log in door middel van de onderstaande knop. U krijgt dan de prijzen excl. BTW te zien per broodje en u heeft de optie om op rekening te betalen.

Worstenbroodjes met logo

Wij kunnen de Brabantse worstenbroodjes op verschillende manieren personaliseren. Zo kunnen we de dozen laten bedrukken in de huisstijl van uw bedrijf of vereniging. We kunnen een sticker laten drukken die de dozen verzegeld, volledig in uw huisstijl. Wat we zelfs kunnen doen is de Brabantse worstenbroodjes voorzien van uw logo (gemiddeld 5 werkdagen). Meer informatie? Neem direct contact met ons op via onze mail: ​info@brabantse-worstenbroodjes.nl​.

Worstenbroodjes laten bedrukken

Worstenbroodjes laten bedrukken? Wij kunnen onze Brabantse worstenbroodjes personaliseren en voorzien van uw logo. Wij zorgen voor de logo’s die we plaatsen op het worstenbroodje tijdens het laatste proces van het bakken. Op deze manier kunnen we de worstenbroodjes dus voorzien van bedrukking. Wij hebben gemiddeld 5 werkdagen nodig om dit te kunnen realiseren. We doen dit vanaf 150 stuks. Meer informatie? Neem direct contact met ons op via onze mail: ​info@brabantse-worstenbroodjes.nl​.

×

 

Hallo!

Hoe kunnen wij u helpen? Klik op de naam of foto en stel uw vraag via Whatsapp.

× Hoe kunnen wij helpen?