Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Bij ons in de webshop hanteren wij voor woensdag 11:00 besteld, vrijdag in huis. De worstenbroodjes worden bij ons vers gebakken en laten ze vervolgens afkoelen. Dan verpakken we ze en brengen we ze naar onze leverancier. Hier leveren wij ze donderdag einde dag. De worstenbroodjes komen vervolgens op vrijdag bij u binnen. Mocht u ze graag op een andere dag geleverd willen hebben. Dan raden we u aan om de worstenbroodjes eerder te bestellen en vervolgens in de vriezer te plaatsen. Of u kunt contact met ons opnemen voor een alternatieve afleverdatum. Dit kan via info@brabantse-worstenbroodjes.nl.

Hoe kan ik worstenbroodjes het beste bewaren?

Worstenbroodjes kunt u het beste koel bewaren. Wij adviseren de worstenbroodjes in de koelkast of vrieskast te bewaren. Bij Brabantse-worstenbroodjes.nl bakken we iedere dag verse Brabantse worstenbroodjes. Omdat wij de worstenbroodjes vers bakken en af laten koelen alvorens ze in de doos gaan zijn ze nog super vers als ze bij u aankomen. De worstenbroodjes kunnen dan ook direct de koelkast in als u ze langer wilt bewaren. Uiteraard is de vriezer ook mogelijk. Als u de worstenbroodjes hetzelfde weekend nog gaat eten, kunt u ze gerust buiten de koeling bewaren.

Hoe warm ik worstenbroodjes op?

Verwarm de oven voor op 120 °C. Plaats de worstenbroodjes vervolgens op het rooster in het midden van de oven zodat de worstenbroodjes zowel boven als onder geleidelijk verwarmd worden. Verwarm ze gedurende 15 minuten en u heeft een heerlijk warm worstenbroodje (niet té warm). Het is belangrijk dat het worstenbroodje geleidelijk verwarmd wordt zodat de worst in het worstenbroodje ook de juiste temperatuur heeft.

Tip: Heeft u geen oven maar een magnetron, doe het niet! Dit is namelijk zonde van het worstenbroodje. Gebruik dan liever een koekenpan en verwarm ook hier de worstenbroodjes geleidelijk.

Waar bezorgen jullie de worstenbroodjes?

Wij bezorgen de worstenbroodjes door heel Nederland. Geen uitzonderingen. We leveren geen worstenbroodjes in het buitenland. Dit in verband met de veiligheid voor u als klant.

De worstenbroodjes zijn binnen gekomen, en nu?

Dit is afhankelijk van wanneer ze opgegeten gaan worden. Als je ze het weekend wil opeten zijn ze prima te bewaren in de koelkast of zelfs daarbuiten. Als je ze later in de week of nog later wil eten dan adviseren wij de worstenbroodjes te plaatsen in de vriezer.

Wat is jullie recept?

Ons recept gaan we niet prijsgeven! Wij maken gebruik van een geheim familierecept. Wel kunnen we prijsgeven dat wij gebruik maken van de lekkerste en beste regionale (Brabantse) producten. Onze worstenbroodjes zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alles is getest en gekeurd door diverse kwaliteitskeurmerken. Wij werken alleen met het beste van het beste!

Hoe kan ik betalen?

Bij ons kunnen consumenten betalen via de webshop. We maken gebruik van diverse betaalmethoden zoals iDEAL (meest gekozen), creditcard of via Paypal. Zodra wij de betaling in goede orde hebben ontvangen zullen wij deze gaan verwerken. Wij hanteren voor woensdag 11:00 besteld, voor het weekend in huis.

Welke ingrediënten zitten in jullie worstenbroodje?

TARWEbloem, 60 % worst waarvan 90% varkensvlees en 10 % paneermeel (water, gist, zout) specerijen, smaakversterkers (E621 E627) gemodificeerd maïszetmeel, aroma’s (E621 SELDERI), palmvetpoeder(gehard), uienextract, kleurstof (EI 50c) TARWE, gist, WElpoeder, dextrose, plantaardige olie (palm, raapzaad) emulgator (E471, E482) MELKvet, glucosestroop (gedroogd) enzymen (TARWE), meelverbeteraar (E920 E300) boteraroma, zout

Wat zijn de prijzen bij een grotere afname?

Bij een grotere afname profiteert u natuurlijk van hogere kortingen. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Kan er een kaartje bij mijn bestelling?

Absoluut! Wij leveren pakketten ook met kaartjes. Laat ons weten wat voor boodschap bij de bestelling geleverd moet worden en wij zorgen hiervoor. De boodschap mag bij de bestelnotities in het afrekenproces geschreven worden.

Wat als mijn vraag hier niet bij staat?

Heeft u een andere vraag waar we in onze veelgestelde vragen geen antwoord op geven. Geen probleem! Stel uw vraag of vragen dan in een email naar ons mailadres info@brabantse-worstenbroodjes.nl.