Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Bij ons in de webshop hanteren wij maandag tot en met donderdag voor 11:00 besteld, volgende dag in huis. De worstenbroodjes worden bij ons vers gebakken en laten ze vervolgens afkoelen. Dan verpakken we ze en brengen we ze naar onze leverancier. Hier leveren wij ze einde dag aan. De worstenbroodjes komen vervolgens de volgende dag bij u binnen. Mocht u ze graag op een andere dag geleverd willen hebben. Dan raden we u aan om de worstenbroodjes eerder te bestellen en vervolgens in de vriezer te plaatsen. Of u kunt contact met ons opnemen voor een alternatieve afleverdatum. Dit kan via info@brabantse-worstenbroodjes.nl.

Hoe én hoelang kan ik worstenbroodjes het beste bewaren?

Worstenbroodjes kunt u na ontvangst het beste koel bewaren. Wij adviseren de worstenbroodjes in de koelkast of vriezer te bewaren. Bij Brabantse-worstenbroodjes.nl bakken we iedere dag verse Brabantse worstenbroodjes. Omdat wij de worstenbroodjes vers bakken en af laten koelen alvorens ze in de doos gaan zijn ze nog super vers als ze bij u aankomen. De worstenbroodjes kunnen dan ook direct de koelkast in, dan kunt u ze 3 dagen bewaren. Uiteraard is de vriezer ook mogelijk, dan zijn ze tot wel 3 maanden te bewaren.

Hoe warm ik worstenbroodjes op?

Verwarm de oven voor op 170 °C. Plaats de worstenbroodjes vervolgens op het rooster in het midden van de oven zodat de worstenbroodjes zowel boven als onder geleidelijk verwarmd worden. Verwarm ze gedurende 6-7 minuten en u heeft een heerlijk warm worstenbroodje.

Tip: Heeft u geen oven maar een magnetron, doe het niet! Dit is namelijk zonde van het worstenbroodje. Gebruik dan liever een koekenpan en verwarm ook hier de worstenbroodjes geleidelijk.

Waar bezorgen jullie de worstenbroodjes?

Wij bezorgen de worstenbroodjes door heel Nederland. Geen uitzonderingen. We leveren geen worstenbroodjes in het buitenland. Dit in verband met de veiligheid voor u als klant.

De worstenbroodjes zijn binnen gekomen, en nu?

Dit is afhankelijk van wanneer ze opgegeten gaan worden. Als ze direct genuttigd gaan worden zijn ze prima te bewaren in de koelkast. Als je de worstenbroodjes langer wil bewaren dan adviseren wij de worstenbroodjes te plaatsen in de vriezer.

Hoe lang blijft een vers worstenbroodje goed?

Een worstenbroodje is vers natuurlijk het lekkerst, maar de dag daarna wil je natuurlijk ook graag een worstenbroodje, geen probleem als je ze in de koelkast bewaard. Bewaar een worstenbroodje nooit langer dan 4 dagen in de koelkast. Als je ze graag langer wil bewaren adviseren wij om de worstenbroodjes in te vriezen.

Kan je worstenbroodjes invriezen?

Absoluut, geen enkel probleem. We adviseren wel om het worstenbroodjes verpakt te laten en in de zakjes in te vriezen. Worstenbroodjes kunnen zeker tot 3 maanden ingevroren blijven.

Hoe kun je worstenbroodjes ontdooien?

Haal de worstenbroodjes uit de vriezer en leg de worstenbroodjes uit elkaar. Na 1 uur uit de vriezer kunnen de worstenbroodjes in de oven opgewarmd worden.

Wat is jullie recept?

Ons recept gaan we niet prijsgeven! Wij werken samen met Theo Pastoor, zij hebben een geheim familierecept. Wel kunnen we prijsgeven dat wij gebruik maken van de lekkerste en beste regionale (Brabantse) producten. Onze worstenbroodjes zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alles is getest en gekeurd door diverse kwaliteitskeurmerken. Wij werken alleen met het beste van het beste!

Hoe kan ik betalen?

Bij ons kunnen consumenten betalen via de webshop. We maken gebruik van diverse betaalmethoden zoals iDEAL (meest gekozen), creditcard of via Paypal. Zodra wij de betaling in goede orde hebben ontvangen zullen wij deze gaan verwerken.

Welke ingrediënten zitten in jullie worstenbroodje?

Worstenbroodje (ook de mini variant)

TARWEbloem, water, palm, gist, suiker, bakkerszout, dextrose(TARWE), E471, EIgeel (gedroogd), glucosestroop (gedroogd), raapzaad, MELKpoeder (magere)(TARWE), TARWEgluten, palmpit, MELKeiwit, E170, e300(TARWE), E300, E450, E472e, E481, E500, E535, E551, EI, enzymen(TARWE), kaliumjodide, kruiden, lactose(MELK), paneermeel(TARWE), specerijen, TARWEmoutmeel, varkensvlees, zout

Pittig worstenbroodje

TARWEbloem, water, palm, gist, suiker, bakkerszout, dextrose(TARWE), E471, EIgeel (gedroogd), glucosestroop (gedroogd), raapzaad, MELKpoeder (magere)(TARWE), TARWEgluten, palmpit, MELKeiwit, Bamikruiden, Cayennepeper, E170, e300(TARWE), E300, E450, E472e, E481, E500, E535, E551, EI, enzymen(TARWE), kaliumjodide, Ketjap, kruiden, lactose(MELK), Maggi, Nasikruiden, paneermeel(TARWE), Sambal, specerijen, TARWEmoutmeel, varkensvlees, zout

Vegetarisch worstenbroodje

TARWEbloem, water, SESAMzaad (gepeld), palm, gist, suiker, bakkerszout, dextrose(TARWE), E471, EIgeel (gedroogd), glucosestroop (gedroogd), raapzaad, MELKpoeder (magere)(TARWE), TARWEgluten, palmpit, MELKeiwit, aardappelzetmeel, E170, e300(TARWE), E300, E450, E472e, E481, E500, E535, E551, EI, enzymen(TARWE), ijzer, kaas(MELK), kaliumjodide, kruiden, lactose(MELK), Maggi, maiszetmeel, mengsel, paneermeel(TARWE), plantaardig eiwit (gehydrolyseerd), rode bietenpoeder, SOJAeiwit, specerijen, TARWEmoutmeel, TARWEzetmeel, vitamine B12, zetmeel (gemodificeerd), zonnebloem, zout

Wat als mijn vraag hier niet bij staat?

Heeft u een andere vraag waar we in onze veelgestelde vragen geen antwoord op geven. Geen probleem! Stel uw vraag of vragen dan in een email naar ons mailadres info@brabantse-worstenbroodjes.nl.

×

 

Hallo!

Hoe kunnen wij u helpen? Klik op de naam of foto en stel uw vraag via Whatsapp.

× Hoe kunnen wij helpen?