De Echte Bakker

Niet zo maar een bakker, maar De Echte Bakker

Wanneer u besluit om bij ons te bestellen, kiest u voor een bakker waar alleen producten van topkwaliteit over de toonbank gaan en waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De titel ‘Echte Bakker’ is geen standaard benaming voor een ambachtelijke bakkerij; het is een keurmerk dat verkregen wordt na het doorstaan van strenge kwaliteitscontroles en voortdurende beoordelingen gedurende het hele jaar. Dit strenge toezicht verzekert dat zij aan de hoogste standaarden voldoen. Enkel bakkerijen die deze tests doorstaan, mogen zich aansluiten bij het Echte Bakkersgilde en pronken met de naam ‘De Echte Bakker’ en het onderscheidende goudgele embleem.

Topkwaliteit verzekerd, nu ook online

Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) is het kenniscentrum van de bakkerij. Het NBC heeft kennis en ervaring op het gebied van product, proces, voedselveiligheid, productinformatie, gezondheid, marketing en communicatie. Het assortiment van De Echte Bakkers ondergaat gedurende het hele jaar strenge keuringen door het NBC. De kwaliteitsstandaard ligt hoog: een Echte Bakker dient consequent beter te presteren dan de gemiddelde ambachtelijke bakkerij in Nederland.

Oordeel Nederlands Bakkerij Centrum

Nu scoort onze Echte Bakker nog eens hoger dan het gemiddelde van alle nationale Echte Bakkers. Uit 17 verrassingscontroles door het Nederlands Bakkerij Centrum, scoorde Pastoor een 7,84. Dit is bijna een half punt hoger dan het gemiddelde van alle Echte Bakkers. Dit waarborgt dat u alleen het beste van het beste aantreft op onze webshop.

×

Heeft u al een kijkje genomen bij onze veelgestelde vragen? Daar vindt u direct antwoord op vele onderwerpen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan helpen wij u graag verder. Klik op de naam of foto hieronder om via WhatsApp in contact te komen. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij staan voor u klaar!

× Hulp