Geld inzamelen voor uw vereniging of school

Bent u de penningmeester van de vereniging of zit u in het bestuur en wilt u de kas van de vereniging spekken? Dan kunnen wij u misschien wel helpen met uw vraagstuk. Wij hebben namelijk al met veel sportverenigingen en scholen samengewerkt voor het inzamelen van geld. Wat is er nou leuker en vooral lekkerder dan het verkopen van verse Brabantse worstenbroodjes in de buurt van uw vereniging of school. Op deze manier helpen de verenigingsleden of scholieren met het spekken van de kas en wordt de honger van de buurtbewoners gestild. Een creatieve manier van geld inzamelen voor uw vereniging of school.

Originele manier van geld inzamelen

Wij in Brabant houden van de Brabantse lekkernij, maar wij weten inmiddels ook dat de niet-Brabanders genieten van ons cultureel erfgoed. Waarom dan niet verkopen en de kas van uw vereniging of school met het ingezamelde geld vullen. Op deze manier zijn de buurtbewoners blij want ze krijgen een Brabantse lekkernij, en is het verenigingsleven of uw school daarmee geholpen. Geïnteresseerd? Vul onderstaand offerteformulier in of stuur een mail naar ​info@brabantse-worstenbroodjes.nl​.

Ideeën om geld inzamelen

We kunnen de verkoop van de worstenbroodjes zelfs nog leuker en herkenbaarder maken voor de buurtbewoners en de verkopers. We kunnen er namelijk voor zorgen dat de worstenbroodjes gepersonaliseerd worden met het logo van uw vereniging of school. Wilt u de worstenbroodjes voorzien van een herkenbaar logo? Neem direct contact met ons op via onderstaand offerteformulier of stuur ons een mail naar ​​info@brabantse-worstenbroodjes.nl.