Worstenbroodjes met kaas

2,96 (per stuk)

  • Verzending mogelijk vanaf 25,-
  • Mogelijk om leverdatum en moment te kiezen
  • Gratis verzending vanaf 75,-
  • Ma t/m vr voor 11:00 besteld, over 2 leverdagen in huis
  • Bij ontvangst gelijk te consumeren, in te vriezen of te verwarmen
  • Vers gebakken
  • De prijs voor het beste worstenbroodje van Nederland 5x gewonnen!
brabantse-worstenbroodjes.nl kwaliteit keurmerk
+ -


iDEAL Credit card PayPal

Worstenbroodjes met kaas bestellen

Heeft u al eens overwogen om worstenbroodjes met kaas te bestellen? Vanaf nu is dat heel eenvoudig online te doen! Wij bezorgen de heerlijkste worstenbroodjes met kaas door heel Nederland. De broodjes worden per vier stuks verpakt, zodat u altijd voldoende heeft om van te genieten. Ontdek zelf de heerlijke smaak van deze Brabantse specialiteit!

Het lekkerste worstenbroodje met kaas

Onze worstenbroodjes met kaas zijn van de hoogste kwaliteit. Voor deze broodjes gebruiken wij een unieke combinatie van romige kaas topping en smaakvol gehakt, wat zorgt voor een ware smaaksensatie. Het recept voor het brooddeeg blijft ongewijzigd, net zoals u gewend bent van ons traditionele worstenbrood. Wat deze worstenbroodjes met kaas bijzonder maakt, is de smeuĆÆge, smeltende kaas die perfect samengaat met het gehakt. Op de afbeelding hierboven kunt u goed zien hoe de kaas mooi is gesmolten over het broodje. Onze worstenbroodjes met kaas worden dagelijks vers bereid en direct verstuurd, zodat u ze altijd vers in huis heeft. Ze zijn ideaal als ontbijt, bij de lunch, of als een hartige snack tussendoor!

Bent u ook een liefhebber van worst en kaas?

Onze klanten zijn dol op deze worstenbroodjes met kaas. Ze blijven terugkomen voor de rijke, romige smaak van de kaas in combinatie met het hartige gehakt. Velen van hen bewaren de broodjes in de vriezer, zodat ze altijd iets lekkers in huis hebben. “Heerlijk smeuĆÆg en vol van smaak,” zo beschrijven onze klanten deze worstenbroodjes met kaas. Wilt u het zelf ook eens proberen? Trakteer uzelf op deze heerlijke lekkernij!

Ingrediƫnten


ei, varkensvlees,Ā tarwebloem, water, kaas(melk), gist, bakkerszout, weipoeder (melk), dextrose, suiker, glucosestroop, plantaardig vet(palm), plantaardige olie(raapzaad, zonnebloem),Ā tarwemoutmeel, enzymen, kaliumjodide,Ā tarwegluten,Ā sojabloem,Ā eigeel (gedroogd), lactose (melk), kwarkpoeder (magere) (melk),Ā tarwevezel, zout, specerijen, specerijenextract, aroma,Ā tarwe-eiwit, glucose-fructosestroop,Ā gerstemout,Ā tarwevlokken, rijstebloem, eiwit, invertsuikerstroop, antiklontermiddel(E535), emulgator(E482, E471, E322 (soja), E472e, E470a), kleurstof(E160a), kruiden en specerijen(koriander), meelverbeteraar(E920), rijsmiddel(E450, E500, E501), smaakversterker(E621, E631)

Allergenen

ei, gluten bevattende granen, melk, soja, koriander

Meer informatie


Vragen over onze producten, of bijv. meerdere adressen in 1 bestelling? Zie:
Veelgestelde vragen

Ties
Meer informatie

brabantse-worstenbroodjes-video-thumbnail

Reviews van worstenbroodjes met kaas

×

Heeft u al een kijkje genomen bij onze veelgestelde vragen? Daar vindt u direct antwoord op vele onderwerpen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan helpen wij u graag verder. Klik op de naam of foto hieronder om via WhatsApp in contact te komen. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij staan voor u klaar!

× Hulp